SF Free Ride за сите љубители на фрирајд скијањетo организира тура овој четрток (17.1.2019) и оваа
сабота (19.1.2019) на прекрасниoт Пелистер.
Искористете ја можноста за да уживате во одличното скијање и
бордање резервирате ја на телефоните:

075 207 013

075 395 213

075 446 980

*За било каква измена околу временското поаѓање и временските услови навремено ќе бидете известени!

http://www.sffreeride.com