Денес во Скопје после една година пауза поради пандемијата со коронавирус се одржа Државното првенство во Кик Бокс каде нашите битолчани од Кик Бокс клубот ЕНЕРЏИ, предводени од Александар Димовски Димсата се такмичеја со седум натпреварувачи кои постигнаја одлични резултати и сите до еден се закитија со медали. Вкупно 5 злата, 1 сребро и 1 бронза.

Честитки за сите!