БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани!

Сабота и Недела од 8 часот се организира доброволна работна акција за пренос на градежни материјални добра (песок, цименто, железо) потребни за обнова на планинарскиот дом КОПАНКИ, (материјалите ќе се пренесуваат со жичарата).

Збирно место горе на жичара.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here