БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

RT(Real Time) – PCR test е најбрз и најточен лабораториски метод за откривање, следење и проучување на вирусот COVID-19, достапен во Болница ПЛОДНОСТ.

Резултати истиот ден.

Сертифициран за патување во странство.

Закажете на:

+389 (0) 47 208 880

+389 (0)76 208 880

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here