Ретка и вредна фотографија испратена од Татјана Мојсов од поставувањето на темелите на хотел Солун. Вториот човек со мустаки од лево кон десно е сопственикот Христо Спанаков заедно со неговата голема фамилија. Благодариме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here