БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од утре среда (13-05-2020) согласно препораките на Владата авто школите официјално започнуваат со практична обука за некој ден и со теоретска настава.

Исто така кандидатите ќе можат да се пријавуваат и за полагање на возачки испит.

Доколку сакате повеќе информации или сакате да започните со часови посетете ги просториите на најдобрата Aлфа Авто Школа во Битола или на телефонскиот број 078 28 68 27.

Локацијана ул. Никола Тесла накарши Скопска Пивара

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here