БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бригадата Братство – Единство во работна акција кај Мариово, 1977 година….

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here