Членовите на ПСК Пелистер Влатко Крбалески, Менде Давитковски, Елена Давитковска, Иванчо Тошевски, Петар Нолев, Игор Радичовски, Зоран Зрла Балуловски по 7 пат првото кафе во Новата Година го испија на Врв Пелистер.

“И покрај тешките временските услови успеавме да стигнеме на самиот врв, се надеваме дека и до година ке ја продолжиме традицијата” ни изјавија од ПСК Пелистер.

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!