Прво место во двете возења за битолчанецот Зоран Каранфиловски Ќаме и прво место во вкупен пласман во класата МХ3 на Мото крос трката во Прилеп за празникот 11 Октомври.
Искажува голема благодарност за спонзорите Новоматик,Астра Казино, Адмирал Казино, Здружение на Моторциклисти Ѓорги Стефановски, Ендуро Тим Водно – Скопје.

Браво Ќаме👏👏👏