Прво место за пингпонгарите на ППК Пелагонија Битола во првиот регион на Втората лига и директен пласман во Прва лига.

Успехот за ППК Пелагонија го остварија Христијан Јовановски, Даниел Главевски , Филип Ангела и Антонио Вељановски.