БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сликата е направена 1962 година пред месната заедница во Гени Мале, каде друштвото од своето основање до денес ги извршува своите активности.

Во позадина може да се забележи стариот грб на друштвото.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here