Драги другари, најмили дечиња, пробата за овогодинешната Бадникова поворка ќе се одржи во четврток на 26.12.2019 г. во 19:00 часот во Центарот за православна веронаука, веднаш до Пелагонка 2.

Оваа година, уште повеќе од минатата, да го разгориме христијанскиот оган, кој ќе ги грее нашите срценца и до наредната година.
Ве чекаме:
⭐ насмеани
⭐весели
⭐расположени
⭐сите, дури и во поголем број
⭐здрави и живи

Со љубов, Координативно тело за организација на Бадникови поворки во Битола. Фала Ти Боже🙏

Јасна Николовска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here