БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Големината и великодушноста на битолчани е таа со која сите сме поврзани, си помагаме едни на други, било колку и да имаме, дали малку или многу.

За нас помагањето е светост. Ние се одлучивме за мало спонзорство на малечките фудбалерчиња од фудбалскиот клуб Пелистер, за дечињата кои го сакаат фудбалот, безгрижно да го играат за да се дружат и радуваат.

Деца како деца се израдуваа на нови дресови. Би сакале некако да ги поттикниме и другите успешни битолски фирми да го финансираат овај расадник на мали таленти, овај клуб од каде ќе излегуваат успешните битолски фудбалери.

На било каков начин мораме на дечината да им се дадеме поголем поттик и мотив за поуспешно совладување на препреките и доаѓање во светот на возрасните…

Маја менувачница “Саат Кула”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here