Почитувани сограѓани, потребни се финансиски средства за завршување на започнатите работи на кровната конструкција на Манастирот Св.Јован Богослов кај Германски гробишта. Утре во 17.00 ч и сабота во 10.00 ч. ќе има богослужба. Повелете.

Телефон за информации како да донирате 076 684 671

За донации од странство :

Секоја ваша помош е добредојдена.