БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Се сеќавате на една фејсбук група БИТОЛСКИ ПИКТОГРАМИ?

Ова е нејзиниот последен пиктограм од пред околу пет години.

Главен и одговорен админ Дејан Петровиќ…

Решение? Познати светски музички рок групи…

Групата еве Ви ја ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here