БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Не е важно каде ќе се родите, ако се родите со талент, тој ќе најде начин како да излезе на површина :).

Извор Мотика

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here