Дел од тимот на Флекс Кредит од Битола и тоа Јасна Николовска, Дијана Проевска, Теодора Јошевска, Бојан Чкиневски, Бобан Мегленовски и Горан Спасевски беа учесници на четвртото издание на трката ТРЧАЈ БЕ, после која сите колективно ја запазија и испочитуваа битолската традиција и заедно отидоа на чорба. За понатаму шо се случи немаме точни информации.

На здравје.