БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Новата пешачка зона во Битола, на самиот Булевар од Ленски Мост до Безистенот… Како сакате да биде уредена? Напишете во коментар…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here