23 Септември 2018 г. (недела) е уште еден голем ден од поновата историја на Домот Копанки. Битолчани заедно со членовите на ПСК Пелистер денес успешно ја поставија првата плоча која беше опожарена за време на големиот пожар. Со оваа фаза се стигна до тоа што беше ветено за оваа година и до сега е комплетно исполнето…

Аирлија нека е.

Сите вие кои сакате да донирате тоа можете да го направите на:

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола