Познатата битолска игротека PlayZone и понатаму продолжува да ги изнудува многубројните детски насмевки и најголемата забава за најмладите со отворање уште една игротека, PlayZone Plus, почнувајќи од месец Септември на локација во Областа на ул. Леринска бр. 43.

PlayZone Plus ќе биде уште едно место каде ќе можете да ги прославите родендените на вашите најмили, детски приватни забави и друго оставајќи спомени полни со фотографии од безброј насмевки и црвени обравчиња.
Бидете први и единствени, започнете навреме со резервации за Септември на телефонскиот број 075 541 270.