БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолскиот композитори текстописец Петар Георгиев Калица заедно со
Крунослав Кичо Слабинац и нивната “Летај
ми летај гулабе” фотографирани заедно во 1989 г.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here