БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Песната е молитва за него напишана од неговиот брат Јован Милошевски кој е светски познат музички виртуоз, роден во Битола. Студираше музика во Битола и музичката академија во Палма де Мајорка каде моментално се наоѓа и живее.

И да се надеваме дека конечно ќе преовладува разумот и стадионот во Битола ќе го добие неговото Име.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here