Со задoволство го најавуваме отворањето на првата dm дрогерија во Битола. Ве oчекува голема забава, големи попусти и многу изненадувања!

27-ми декември во 09.00 часот ❤

ОТВОРАМЕ ЗА ВАС НОВА dm ДРОГЕРИЈА ❤
ЧЕТВРТОК 27ми ДЕКЕМВРИ ВО 09:00 ЧАСОТ
БИТОЛА „УЛ. НИКОЛА ТЕСЛА“ БР. 18
СРЕДНА СТОКОВА, СТАРА СТОКОВНА КУЌА МАРДИ

На денот на отворањето ве очекуваат:

✔ексклузивни ПОПУСТИ
✔целодневна забава со DJ,
✔сликање со Photobooth
✔шарена забава за најмладите исполнета со многу балони, face painting и присуство на нивните најомилени херои.
✔хуманитарна активност!

На денот на отворањето, во период од 17 до 18 часот, на каса ќе Ве услужи ракометарот Дејан Пецаковски, а прометот остварен на оваа каса во овој период ќе биде дониран во „Завод за рехабилитација на слух говор и глас – „Кочо Рацин“ – Битола“

Повелете драги битолчани!