Во текот на вчерашниот во времето од 17:00 – 22:30 часот со локација пред салата Боро Чурлевски беше отворена новата фан-зона на нашиот клуб РК Еурофарм Пелистер.

Отворањето беше проследено со многу музика, забавен дел, катче, занимливости и награди за најмладите фанови. За време на настанот имаше и гостување на еден поранешен и тројца сегашни ракометари на Еурофарм Пелистер кои другаруваа со најмладите и ги промовира вредностите на клубот, заедно со промоција на клупските спонзори и помагатели.

ФОТОГРАФИИ РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР