БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Снегот кој во текот на вчерашниот ден падна во изобилство од околу 30 сантиметри ги измами децата од населбите Ушици, Триаголник, Бела Чешма, и Гинимаале да ги остават смартфоните и компјутерите и да уживаат во детството кое скришно и брзо му поминува.

Сончевото и прекрасно време е само уште една дополнителна причина за уживање и витаминизирање со Д-3 витамин.

Повелете и вие доколку сте слободни…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here