БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Разгледајте го менито на Градска кафеана онлајн и имајте убав ден со нашиот богат избор на сезонски специјалитети, избор на морска храна, современи и македонски специјалитети со висок квалитет.

Менито Ви е достапно ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here