Битолчанката Олгица Шапковска (20) моментално студира на Музичка академија во Скопје и активно настапува во ноќни клубови и локали. Тука го имате нејзиниот најнов ковер од песната на Саша Ковачевич “Без тебе ме нема”. Наша битолчанка и нормално, наше е да си ја поддржиме.

Браво Олгица.