Нов мобилен или лаптоп? Производи за домаќинство или патувања? Дознајте каде и како да платите на рати само со лична карта!

Доколку сте во потрага по ново парче технологија, производи за домаќинство, мебел, патување, или слично, купете го во партнерската мрежа на ИутеКредит само со лична карта!

ИутеКредит како финасиско друштво соработува со голем број трговци и ланци на продавници во сите градови во државата, овозможувајќи им на корисниците веднаш да го купат посакуваниот производ и подоцна да платат на рати.

Листата на ИутеКредит партнери каде што може да побарате плаќање на рати само со лична карта може да се погледне детално на овој линк.

Како до посакуваниот производ веднаш, само со лична карта?

Аплицирањето се врши директно во продажните места на трговските партнери на ИутеКредит, а за процесирање на апликацијата и нејзино одобрување се потребни само неколку минути.

Како тоа изгледа во пракса:

  • Го одбирате производот односно услугата кои ви се допаѓаат, кои треба да бидат во максимален износ до 120 000 денари.

  • Го информирате продажното лице дека сакате да купите со наменскиот кредит од ИутеКредит на рати

  • Ја приложувате вашата лична карта и продажното лице ја процесира апликацијата на самото место

  • Добивате повик од ИутеКредит за потврда дека успешно е активиран вашиот наменски кредит.

Мрежата на ИутеКредит трговски партнери постојано расте, ги вклучува речиси сите препознатливи ланци продавници за различни категории производи и услуги, цела Македонија.

Ви треба друг извор на брзо финансирање?

На овој линк дознајте ги сите промотивни понуди на ИутеКредит и добијте ги потребните парични средства веднаш, 24/7!