БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најверојатно нема повторно да го има сјајот кој го имаше со белата боја, додека новото руво сега е со кремова нијанса.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here