Јавното претпријатие “Стрежево” ги известува граѓаните дека од денес ја започнува зимската сезона за 2019 г. на ски центарот “Нижеполе”

Стазите на ски патеките, осветлувањето на стазите и паркинзите се во беспрекорна функција. Чајџилницата истотака е подготвена за вашата посета.

Повелете драги битолчани на снег, чист воздух, разонода и топло чајче!