04 јануари 2019 г. Снег од 25-30 см во централното градско подрачје…

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Фотографии испратени од Димитар Петковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here