БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Драги битолчани, од денес секој ден од 08.00 до 15.00 часот можете да си повелете во оваа убавина исполнета со чист воздух, опојни мириси на расцутените потпелистерски цвеќиња, цвркотот на птиците, прекрасниот планински чај и најубавото кафе во природа.

И да не заборавиме да ги почитуваме препораките, носење на маска во затворен простор, држење на миниум растојание од 1,5 до 2 метри и секако дезинфекција на рацете .

Ве очекуваме !!!” – Ве поздравуваат и покануваат вработените и менаџерскиот тим на ЈП СТРЕЖЕВО СКИ ЦЕНТАР НИЖЕПОЛЕ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here