ПРОГРАМА ЗА ДОЧЕК НА
НОВАТА 2019 НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА

Недела 30.12.2018

11:00-11:30-детска театарска претстава “Како малиот Петре го запозна Дедо Мраз..
11:30-12:00-Детски музички фестивал “ТРА-ЛА-ЛА”
12:00-12:30-детска театарска претстава “Црвенкапа, волкот и Дедо Мраз
12:30-13:00-Детски музички фестивал “ТРА-ЛА-ЛА”

Понеделник 31.12.2018 г.
11:00-11:30-Детска театарска претстава “Ново годишна”
11:30-12:00-Настап на детскиот музички фестивал “Си-До.”
12:00-12:30-Детска театарска претстава “Новогодишна збрка”
12:30-13:00-настап на детскиот музички фестивал ..Си-До”
13:00-13:30-Детска театарска претстава
“Ципи Рипи го чекаат Дедо Мраз”
21:00-21:45-DJ Христијан Гаковски
21:45-22:15-СЕФЕДИН БАЈРАМОВ
22:15-22:45-СИЛВИ БЕНД
22:45-00:30-КАФАНА “ШИРОК СОКАК” СО:
ГРУПА БОЕМИ
ИЛИНА ЧОРЕВСКА
ВИКТОРИЈА СТЕПАНОВСКА ЈАНКУЛОВСКА
МАРЈАН ГОРГИЕВСКИ
МАЈА АНДОНОВСКА ИЛИЈЕВСКИ
00:00-ОГНОМЕТ
00:30-01:30-БОЕМИ