Eдна од најпопуларните обуки во ⋮ИВЕЦ започнува повторно на 16ти ноември.
За кого е наменета?

Обуката е наменета за поединци кои работат во големи тимови, кои водат проекти, кои сакаат да станат менаџери или работат како програмери или тестери но имаат проблем со планирањето. Со оваа обука имаш единствена шанса да го поттикнеш своето „агилно“ размислување и да ја усвоиш методологијата за управување со проекти наречена Scrum. Обуката ќе ти овозможи да ги совладаш концептите на агилниот развој, со посебен акцент на оваа методологија.

Стани дел од најбарани професионалци во светот, а и кај нас, стани Scrum професионалец!
Уписите се во тек: https://iwec.mk/course/scrum/.