Цветната сезона и во есен не умее да запре. Нови и разновидни цвеќиња за украс на вашиот дом, двор и најубавите ваши свечености. Бидете и вие како што е ова саботно утро во Грин Гарден Центар во Битола.

Бидете делнод новата цветна сезона каде заедно со вас ќе цветаме со цвеќе, љубов и позитивна мисла.

Ве очекуваат!

(локација на влезот во Битола отспротива на фудбалското игралиште кај Г. Оризари)