После температури од 20 степени, утрински денес од -2 до 3 степени и мало провејување на снег до 5 см за Битола и Македонија. Во текот на денот можно е со зголемување на температурата врнежите да се претворат во дожд. Повеќе снег на повисоките планински предели.

Фото Сашо Ставрев

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here