Првиот снег во оваа сезона не им беше пречка на битолските љубители на адреналинот. Баш напротив, тие секогаш се спремни за нови предизвици и авантури. На крај завршуваат со супер енергија и незаборавни искуства…

На пат за Неолица…

Поздрав голем 😎