Во средата на 30 мај 2018 г. Битола доби нешто ново и тоа комплетно нов ноќен клуб во прегратките на Пелистер со панорама која треба да се доживее.

Погледнете ја галеријата од свеченото отворање.

Нека е со среќа!

PARADISO NIGHT CLUB – THE ART OF ENTERTAIMENT!!!

YOU LIVE ONCE…

Извор Paradiso фан страна