БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Размислувајте зелено!
Голем асортиман на саксиско цвеќе и зимзелени садници во Грин Гарден Центар Битола, Горно Оризари наспроти Стадионот.
Контакт телефон 076 266 300.

Ве очекуваме оваа ЕСЕН 💚

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here