БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Слон во Зоолошката никогаш не сме имале. Сме виделе само во Циркус или на ТВ.

Видео на @burlijovski. За повеќе следете го неговиот канал на ТИК ТОК.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here