Недела, слободен ден за повеќето од нас и одлична прилика денот да се помине на најубавата планина на светот… Денес некои од нас битолчани си поминаа вака:

Уживајте…

Камера: Стефан Петровски. Во главните улоги: Битолчани и битолчанки. Сценска подготовка: Баба планина и м.в. Антена. Режисер: Недела декемвриска…