Ново YouTube видео на битолчанецот Дејан Киревски !!!

Како да направите сами машина за косење трева со четири помошни тркалца од детски велосипед во комбинација со електрична бормашина ?!!

Доколу ви се допадна ова видео стиснете Like, Share and Subscribe на неговиот Јутуб канал!!!

By Mr.DK DIY