hdr

Надалеку познатото битолско Тумбе Кафе е збогатено со нови содржини од “Balans +” новата фит зоната која е донација на битолската млекарница “БиМилк“.

Ова е уште едно рекреативно катче за битолчани каде е истакната пораката на брендот Balans+ за поттикнување на здравата, правилна исхрана и балансиран начин на живот преку редовни спортски активности…

Ви благодариме БиМилк