БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Повелете во чајџилница на ЈП Стрежево кај Ниже Поле и уживајте заедно со нас во топлото есенско сонце.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here