Денес волонтерите на ОО Црвен крст – Битола го посетија старскиот дом „Сју Рајдер“ Битола и поделија новогодишни честитки на пензионерите од старскиот дом.

Црвен Крст Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here