Љубовта на најмалите битолски сноубордери Евгениј Ристевски и Андреј Мушуланов кон Пелистер и Баба планина е поголема од сѐ друго!

Сега тие се членови на Ски клубот Пелистер и секојдневно не престануваат да нѐ изненадуваат со нивните сноубордерски финти.

Браво Нинџи!

ПОГЛЕДНЕТЕ: