БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАКЕДОНИЈА !!!

На денешен ден пред 39 години –
поточно на 11-ти Октомври 1980 година, во Битола во присуство на многубројни гости и делегации свечано беше пуштен во употреба Домот на Културата, сегашен Центар за Култура Битола…

Фотографирии и потсетување од Димитри Гина

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here