Меч за титула! Титула во Битола!!!

Битола е мобилизирана, одиме сите заедно, бидете дел од ова историско гостување!

Сабота 12:30ч ИНВАЗИЈА на скопје

РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР – рк вардар

Чкембари Битола