Битолската видео продукција Плејбек го снимија нивното прво свадбено видео на Големо езеро, врв Пелистер и м.в. Антена. Младиот брачен пар Катерина Димовска и Оливер Петровски зачекорувајќи во брачните води, сакаа да бидат поразлични од другите, за што одлучија својата љубовна приказна да ја доловат од врвот на Пелистер.

Инаку видеото е дело на камерманот Стефан Џокановски и дрон Благој Мустриковски.

Нека им е среќа.