БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Ајде да летаме заедно. Уживајте во вашето возење низ мојот нов авион микс над Битола. Голема благодарност до Аероклубот „Мирко Тодоровски“ од Битола.”

Ваш Диџеј Љубиша.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here